Onze vermelding op https://www.keurmerk.info
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Garantie en retouren

Garantie

Heeft u een verkeerd of beschadigd product ontvangen? Of heeft u een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier op onze website of stuur een e-mail naar klantenservice@rollator-totaal.nl 

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u, indien van toepassing, in de documentatie van het product.

Retouren

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, dan stellen wij het zeer op prijs als u uw opmerking of klacht aan ons kenbaar maakt. Zo kunnen wij gezamenlijk zoeken naar een oplossing en eventuele verbeteringen doorvoeren. Als u een klacht heeft, kunt u deze schriftelijk of per e-mail melden aan: 

Rollator-Totaal.nl
Industrieweg 154 D
5683CG Best
Nederland 


Mail. klantenservice@rollator-totaal.nl
Tel. +31(0)499-440244

Retouren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@rollator-totaal.nl. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.